سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سه چیز عامل دوستی است : خوش خویی، ملایمت نیکو و فروتنی . [امام علی علیه السلام]
 

 

 

کلام عشق

پاسدار شهید عبدالنبی یحیائی سال 1342 در انارستان توابع دشتستان متولد شد

او در نوجوانی به کشاورزی و دامداری مشغول بود و بعد به همراه خانواده به تنگ ارم مهاجرت کرد و در این محله موذن و نوحه خوان محل بود

که برای دفاع از اسلام به  جبهه رفت و در عملیات والفجر دو در منطقه حاج عمران عراق به شهادت رسید و در گلزار شهدای تنگ ارم دشتستان به خاک سپرده شد.
در مورد کرامت این شهید والا مقام گفته اند:


وقتی می خواستند قبر این شهید را که 9سال در آن دفن شده بود مرمت کنند جسد، صحیح و سالم مانده بود و مانند روزی است که او را به خاک سپرده‌اند.


پدر این شهید می گوید:

یکبار با جمعی از بستگان برای نثار فاتحه به سر قبر فرزند شهیدم رفته بودیم متوجه شدم سنگ بالای قبر سوراخ شده و نیاز به تعمیر و مرمت دارد وسایل تعمیر را آماده کردیم و سنگ بالای قبر را برداشتیم و با جسد فرزندم که درون لحد بود، مواجه شدیم.بنایی که برای این کارآورده بودیم پیشنهاد کرد: حالا که سنگ بالای قبر را برداشته‌ایم سنگ‌های اطراف و زیر لحد را هم عوض و آن را تعمیر اساسی کنیم. که ما هم قبول کردیم. برای مرمت  کسی داخل قبر رفت تا جسد شهید را که هنوز داخل پلاستیک بود به بیرون از قبر بیاورد.
یکی از بستگان شهید وقتی پلاستیک را به کناری می‌زند متوجه می‌شود صورت شهید مانند روز اول دفن سالم مانده است با این تفاوت که مقداری خشک شده  و آن تازگی روز دفن را ندارد. ولی خراشیدگی روی بینی او دقیقاً مانند روز دفن بود نکته حیرت آور در انتقال جسد شهید به بیرون قبر این بود که وقتی جسد را به بالای قبر می‌آوردیم ناگهان مشاهده کردیم از سر او که به دلیل اصابت ترکش سوراخ شده بود قطرات خون تازه به داخل قبر فروریخت که مایه تعجب و شگفتی همه شد.


هم‌اکنون مردم به مزار این شهید در ایام عزاداری سیدالشهدا در ماه محرم و ایام دیگر سال دسته ‌دسته مشرف می‌شوند و از روح پاکش حاجت می‌طلبند[1]

 
وَلَا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْیَاءٌ وَلَکِنْ لَا تَشْعُرُونَ [2]
و کسانى را که در راه خدا کشته می ‏شوند مرده نخوانید بلکه زنده‌‏اند ولى شما نمیدانید.

------------------------------------------
پی نوشت :

[1]- دفتر اول لحظه‌های آسمانی-معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران با گردآوری غلامعلی رجایی
[2]-بقره ایه 154






::: سه شنبه 92/11/8 ::: ساعت 8:10 عصر :::   توسط علی عرب فیروزجائی 
نظرات شما: نظر